Din kurv

Ingen varer i kurven.

Handelsbetingelser for abonnementer
Disse handelsbetingelser finder anvendelse på private forbrugers køb af abonnementsløsninger hos www.millionstemning.dk. Hvis du ønsker at handle som erhvervsdrivende kan du kontakte vores kundeservice på info@pernillebrygger.dk

www.millionstemning.dk ejes 100% af:

Pernillebrygger
Hørdumsgade 35
5000 Odense C.
Danmark 

CVR.: 31192382
E-mail: info@pernillebrygger.dk

Åbningstider

Man – tors: kl. 9-15
Fre: kl. 9-13
Tlf .:+45 28 57 76 66 

Kontakt
Du er velkommen til at kontakte os på info@pernillebrygger.dk. Vi vil herefter vende tilbage hurtigst muligt – dog inden for 1-3 hverdage.

Levering
Har du spørgsmål til din ordre og dit abonnement, er du altid velkommen til, at skrive til os på info@pernillebrygger.dk

Aftalens indgåelse
Abonnementsbetingelserne gælder for alle typer af abonnementer. Ændringer i navn, adresse, e-mail eller betalingsoplysninger kan ændres via din kundekonto eller skriftligt meddeles til Pernille Brygger på info@pernillebrygger.dk. Du vil modtage en kvittering for din abonnementsaftale via e-mail.

 

 

Abonnementsperiode og opsigelse
Aftalen er gældende fra den dag, hvor du indgår abonnementsaftalen, og fortsætter til du opsiger abonnementet, eller ved manglende betaling. Abonnementet kan opsiges når du ønsker det, med øjeblikkelig virkning, du binder dig ikke for noget ved Pernille Brygger. Opsigelse skal ske via kundekontoen eller skriftligt til Pernille Brygger på info@pernillebrygger.dk

 

Hvornår vil min abonnementsbetaling blive trukket?

Betaling for dit abonnement vil blive trukket så snart du laver et køb via betalingslinket. Du vil i forbindelse med at pengene bliver trukket, modtage en mail med oplysninger om, hvilket beløb og hvad ordren indeholder, samt log in til kundekontoen.

 

Betaling
Du betaler via sikret system gennem tjenesten QuickPay. Alle beløb er i danske kroner og er inkl. moms. Hvis betaling ikke sker senest ved forfald, opkræves et gebyr for hver rykkerskrivelse på 10 % af regningens størrelse. Ved en for sen betaling forbeholder Pernille Brygger sig ret til at pålægge morarenter i henhold til renteloven §5, stk. 1. Modtages betaling for abonnement ikke, kan Pernille Brygger uden varsel ophæve abonnementsaftalen.

 

Ændring af betalingsoplysninger på Deres abonnement

Såfremt du får nyt betalingskort eller du under andre omstændigheder ændrer betalingsoplysninger, er det vigtigt at du opdaterer din kundekonto så snart ændringerne træder i kraft. Du kan også kontakte Pernille Brygger på info@pernillebrygger.dk for at vi laver ændringerne for dig. Hvis du ikke giver besked om ændringer af dine oplysninger, vil Pernille Brygger ikke have mulighed for at trække betaling for dit abonnement, og du vil dermed ikke længere have adgang til indholdet af abonnementet.

 

Ændringer af betingelserne for abonnementet?

Ændringer af denne aftale som vil være til kundens fordel, herunder pris- og gebyrnedsættelse, kan af www.pernillebrygger.dk foretages uden forudgående varsel herom. Ændringer af denne aftale til ugunst for kunden, herunder pris- og gebyrstigninger, meddeles med et varsel på minimum 30 dage.

Du skal være fyldt 18 år for at oprette et abonnement ved Pernille Brygger.

Du anses for at have godkendt ændringerne, hvis du ikke har meddelt os andet inden den dato, hvor ændringerne træder i kraft. Gældende priser og abonnementsbetingelser er tilgængelig på www.millionstemning.dk.

 

Misligholdelse
Hvis du misligholder din abonnementsaftale eller abonnementsbetingelserne, er Pernille Brygger berettiget til at ophæve dit abonnement uden varsel.

 

Behandling af personlige oplysninger
For at administrere dit abonnement behandler Pernille Brygger en række oplysninger om dig, herunder navn, adresse, telefonnummer, e-mail, og andre forhold af betydning for dit abonnement. Ved tegning af abonnement giver du samtykke til, at vi kan benytte oplysningerne til administration af dit abonnement samt til statistiske formål.

Vi kræver ikke en returforsendelse ved beskadiget produkter.

 

Forbehold
Hos Pernille Brygger tager vi forbehold for taste- og trykfejl samt evt. farveændring.

Tilbud
Vi godkender desværre ikke rabatkoder på allerede nedsatte produkter. 

Fortrolighedspolitik
Pernille Brygger forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Pernille Brygger vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Pernille Brygger vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mailadresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse