Din kurv

Ingen varer i kurven.

Generelle
Disse handelsbetingelser finder anvendelse på private forbrugers køb af varer hos www.millionstemning.dk. Hvis du ønsker at handle som erhvervsdrivende kan du kontakte vores kundeservice på info@pernillebrygger.dk

www.millionstemning.dk ejes 100% af:

Pernillebrygger
Hørdumsgade 35
5000 Odense C.
Danmark 

CVR.: 31192382
E-mail: pernille@pernillebrygger.dk

Told
Bemærk, at told i udland ikke er inkluderet i prisen, og vil derfor blive pålagt ved modtagelse af ordre i det pågældende land.

Åbningstider

Man – tors: kl. 9-15
Fre: kl. 9-13
Tlf .:+45 28 57 76 66 

Kontakt
Du er velkommen til at kontakte os på info@pernillebrygger.dk. Vi vil herefter vende tilbage hurtigst muligt – dog inden for 1-3 hverdage.

Levering
Har du spørgsmål til din ordre, er du altid velkommen til, at skrive til os på info@pernillebrygger.dk

Har du spørgsmål til levering eller tracking, bedes du henvende dig til info@pernillebrygger.dk

Leveringstider
Skandinavien: 1-6 hverdage
Europa: 3-8 hverdage
Oversøisk: 10-14 hverdage  

Betaling
Du betaler via sikret system gennem tjenesten QuickPay. Betaling med kort vil først blive trukket på din konto, når varen er under behandling. Alle beløb er i danske kroner og er inkl. moms.

Alle vores ordrer på fysiske produkter bliver produceret straks efter, at du/I har angivet en ordre. Min produktion arbejder jf. POD — Print on Demand – således, at din ordre bliver printet få minutter efter den er gennemført via webshoppen. Min leverandør er Poster & Frame.

Derfor vil du kunne se, at beløbet er hævet forholdsvis kort tid efter, da din ordre allerede er under håndtering og hermed betragtes som igangværende.

Abonnement

Aftalens indgåelse
Abonnementsbetingelserne gælder for alle typer af abonnementer. Ændringer i navn, adresse, e-mail eller betalingsoplysninger skal straks skriftligt meddeles til Pernille Brygger på info@pernillebrygger.dk. Du vil modtage en kvittering for din abonnementsaftale via e-mail.

 

 

Abonnementsperiode og opsigelse
Aftalen er gældende fra den dag, hvor du indgår abonnementsaftalen, og fortsætter til du opsiger abonnementet, eller ved manglende betaling. Abonnementet kan opsiges når du ønsker det, med øjeblikkelig virkning, du binder dig ikke for noget ved Pernille Brygger. Opsigelse skal ske skriftligt til Pernille Brygger på info@pernillebrygger.dk

 

Hvornår vil min abonnementsbetaling blive trukket?

Betaling for dit abonnement vil blive trukket så snart du laver et køb via betalingslinket. Du vil i forbindelse med at pengene bliver trukket, modtage en mail med oplysninger om, hvilket beløb og hvad ordren indeholder.

 

Betaling
Du betaler via sikret system gennem tjenesten QuickPay. Alle beløb er i danske kroner og er inkl. moms. Hvis betaling ikke sker senest ved forfald, opkræves et gebyr for hver rykkerskrivelse på 10 % af regningens størrelse. Ved en for sen betaling forbeholder Pernille Brygger sig ret til at pålægge morarenter i henhold til renteloven §5, stk. 1. Modtages betaling for abonnement ikke, kan Pernille Brygger uden varsel ophæve abonnementsaftalen.

 

Ændring af betalingsoplysninger på Deres abonnement

Såfremt du får nyt betalingskort eller du under andre omstændigheder ændrer betalingsoplysninger, er det vigtigt at du kontakter Pernille Brygger på info@pernillebrygger.dk med det samme. Hvis du ikke giver besked om ændringer af dine oplysninger, vil Pernille Brygger ikke have mulighed for at trække betaling for din ordre, og du vil dermed ikke længere have adgang til indholdet af abonnementet.

 

Ændringer af betingelserne for abonnementet?

Ændringer af denne aftale som vil være til kundens fordel, herunder pris- og gebyrnedsættelse, kan af www.pernillebrygger.dk foretages uden forudgående varsel herom. Ændringer af denne aftale til ugunst for kunden, herunder pris- og gebyrstigninger, meddeles med et varsel på minimum 30 dage.

Du skal være fyldt 18 år for at oprette et abonnement ved Pernille Brygger.

Du anses for at have godkendt ændringerne, hvis du ikke har meddelt os andet inden den dato, hvor ændringerne træder i kraft. Gældende priser og abonnementsbetingelser er tilgængelig på www.pernillebrygger.dk.

 

Misligholdelse
Hvis du misligholder din abonnementsaftale eller abonnementsbetingelserne, er Pernille Brygger berettiget til at ophæve dit abonnement uden varsel.

 

Behandling af personlige oplysninger
For at administrere dit abonnement behandler Pernille Brygger en række oplysninger om dig, herunder navn, adresse, telefonnummer, e-mail, og andre forhold af betydning for dit abonnement. Ved tegning af abonnement giver du samtykke til, at vi kan benytte oplysningerne til administration af dit abonnement samt til statistiske formål.

 

2 års reklamationsret
Du har som kunde hos Pernillebrygger 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Min reklamationsret gælder på fejl i materiale eller fabrikation på fysiske produkter. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader der er opstået under forkert håndtering af produktet og gælder ikke abonnementsaftaler.

Kunden skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 1 uge efter, kunden har konstateret fejlen eller manglen.

Såfremt at dette er relevant, bedes du henvende dig til info@pernillebrygger.dk – vedlæg altid fotos af produktet. 

Reklamation
Har du modtaget dine varer beskadiget? 

  1. Send fotodokumentation af forsendelsen ind- og udvendigt.
    2. Sikre dig at pakkelabel er synligt på billedet.
    3. Henvend dig direkte til vores reklamationsafdeling på info@pernillebrygger.dk
    4. Oprettelse af reklamation og behandling tager 3-5 hverdage.

Vi kræver ikke en returforsendelse ved beskadiget produkter.

 

Bytte/retur
Du har fra du modtager produktet, og 14 dage frem mulighed for at bytte dit produkt. Dog kun i ubeskadiget tilstand! Al porto af returforsendelser betaler kunden.

Du bedes henvende dig til info@pernillebrygger.dk, med tracking på forsendelsen således at vi kan følge ordren.  

Alle returforsendelser bedes blive rettet til:

Pernillebrygger
Att: Retur
Hørdumsgade 35
5000 Odense C
Danmark

Refundering af beløb vil tage op til 30 hverdage. 

Forbehold
Hos Pernille Brygger tager vi forbehold for taste- og trykfejl samt evt. farveændring.

Tilbud
Vi godkender desværre ikke rabatkoder på allerede nedsatte produkter. 

Fortrolighedspolitik
Pernille Brygger forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Pernille Brygger vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Pernille Brygger vil ikke sælge dit navn, adresse, email adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse